En historie uten sidestykke

Vinen er vår beste venn

Vin har vært en sentral drikke nesten siden sivilisasjonens start. Faktisk må vi tilbake mer enn 5500 år for å finne den første gangen vin ble produsert. Den gangen ble vinen laget i store krukker, og det var en meget simpel prosess. Her hadde de aller fleste tilgang på vin, og det var kanskje en av de mest populære drikkene uansett anledning. Et par tusen år senere skulle faktisk selve bibelen og dens frelser Jesus nyte vinen, både i bryllupet så vel som det siste måltid. Det at Jesus gjorde om vann til vin vitner om hvor viktig drikken var på denne tiden. Utover i middelalderen og mot de moderne tider skulle derimot drikken bli adoptert fra middelklassen til den øverste klassen i samfunnet. Det å drikke vin ble etterhvert mer enn bare å drikke seg full. Her skulle det smakes, nytes og mest av alt analyseres av eksperter. Dette preget ser vi mye av i dag, der vin ofte linkes til de litt rikere i samfunnet. Det har derimot ikke stopper den vanlige mannen i gata fra å drikke vin, og i dag koser flere tusener av nordmenn seg med denne tidligere eksklusive drikken, som har en historie uten sidestykke.

Vinstativene du vil elske

Selv om vi elsker vinen, er dette mest av alt fordi den gir oss en deilig rus. Vi nordmenn plukker som oftest opp en vin i all hast fra vinmonopolet, og den blir enten slengt rett inn i kjøleskapet eller satt ned på benken. Begge disse alternativene er like ille, men de vitner faktisk bare om uviten nordmenn har når det kommer til oppbevaring av vin. Wine and barrels kjemper for at nordmenn skal få en bedre opplevelse når det kommer til vin. Med et vinstativ fra Wine and barrels får du en meget god start på denne reisen. Vinstativet er en klassisk måte å oppbevare vinen på, og dersom du har fulgt med i filmverdenene og deres mange vinkjellere i klassikerne, så vil du nok kjenne igjen stilen Wine and barrels tilbyr. Med modeller fra kjente merker som Winerex og Renato, kan du gjøre om akkurat din kjeller til gjenstand for gode tilbakemeldinger. Uansett hvilken modell du velger, kan du derimot garanteres at du oppbevarer vinen på en mye bedre måte enn i kjøleskapet. Først og fremst gir stativet vinen den roen den trenger for å vokse seg god. Kjøleskapet er ofte gjenstand for åpning og lukking flere ganger daglig, og dette vil ødelegge vinen. Videre kan vinstativet fremstå som et helt unikt møbel, enten i din stue eller andre rom. Selv om du oppbevarer vinen riktig kan det kanskje aller beste med et vinstativ faktisk være det faktum at du ser mye mer kunnskapsrik ut om vinen.

 

Velg mellom en rekke alternativer

Vinstativene er derimot langt i fra det eneste Wine and barrels tilbyr. Her får du servert en rekke produkter som er spesialdesignet for å oppbevare vin, i tillegg til andre vinrelaterte produkter. Wine and barrels markedsfører i dag for eksempel vinskap, vinkjøleskap og andre produkter slik som vinglass og annet vintilbehør. Uansett hva du trenger til vin, så finner du det mest sannsynlig her. Dersom du er ny er det derimot ikke alltid enkelt å vite hva en faktisk trenger. For en total guide innen viner, oppbevaring og nødvendig tilbehør, så tilbyr Wine and barrels faktisk en unik vinguide. Med denne, god kundeservice, lave priser og et enestående utvalg, så bør ikke ditt valg være så vanskelig. Wine and barrels hjelper deg med å nyte dine viner til det absolutt fulle.